Basisvaardigheden (TAAL, DIGITAAL, REKENEN)

Deze toolkit met algemeen promotiemateriaal basisvaardigheden bestaat uit posters en flyers om te verspreiden bij diverse vindplaatsen waar de doelgroep zich bevindt of in te leggen bij reclamefolderpakketten, en advertenties voor in HAH bladen.

De algemene boodschap is dat je voor taal-, digitale en rekenvaardigheden bij de Bibliotheek terecht kan voor hulp of cursussen. Er zijn algemene posters en flyers die voor alle vindplaatsen geschikt zijn. En er zijn posters die qua tekst wat specifieker passen bij bepaalde vindplaatsen. Het telefoonnummer op de kant en klare materialen is het gratis nummer van de Stichting Lezen & Schrijven. Zij koppelen de beller aan een (digi)taalhuiscoördinator in de buurt.

  • Drukwerk/download: Kant-en-klare posters, flyers en advertenties die je direct kan bestellen of kan downloaden.
  • Aanpasbare materialen: Aanpasbare templates flyers, posters en advertenties waarvan je de tekst en logo’s kan aanpassen aan je eigen lokale situatie.
  • Digitale materialen: Headers en banners voor op websites en social media.
  • Documenten: Aanbevelingen voor communicatie met de doelgroep en vindplaatsen, een powerpoint voor een interne presentatie over communicatie met de doelgroep en een flyer over de diverse persona’s binnen de doelgroep laaggeletterden en hoe je hen het beste kan aanspreken en via welke kanalen.
De beelden zijn verkrijgbaar in de landelijke beeldbank op deze portal en in de beeldbank van de Waas, waar je ze kunt vinden in de content finder (tabblad van de landelijke WaaS beeldbank).
Loading...

Winkelwagen